naar overzicht

HARMONY

  • Architectuur
  • 2022 / 2023
  • Eerste semester
  • docent: Robert-Jan de Kort & Sander van Schaik
download project

In deze woning werken de strakke, hoekige ruimtes en ronde, levendige elementen soepel samen om verschillende functies te vervullen. De kamers passen zich slim aan, waardoor ze geschikt zijn voor zowel een jong gezin als volwassen bewoners. ‘Harmony’ is niet zomaar een woning; het is een dynamische leefruimte die transformeert met de behoeften van de bewoners. De architectonische visie is tastbaar in elke hoek van het huis, waar de naam ‘Harmony’ niet alleen verwijst naar…

In deze woning werken de strakke, hoekige ruimtes en ronde, levendige elementen soepel samen om verschillende functies te vervullen. De kamers passen zich slim aan, waardoor ze geschikt zijn voor zowel een jong gezin als volwassen bewoners. ‘Harmony’ is niet zomaar een woning; het is een dynamische leefruimte die transformeert met de behoeften van de bewoners. De architectonische visie is tastbaar in elke hoek van het huis, waar de naam ‘Harmony’ niet alleen verwijst naar de structuur, maar ook naar de belofte van een evenwichtige woonomgeving. Hier komt de diversiteit van het leven tot leven, omarmd door een huis dat zowel functioneel als gastvrij is. Het is een thuis waar generaties samenkomen, en waar ‘Harmony’ niet alleen een titel is, maar een levensstijl.

De Harmony is geïnspireerd op de Riehenring van Diener & Diener Architekten. Architectonische ingrepen zijn bestudeerd en met een eigen interpretatie toegepast in de plattegrond van de Harmony.

Lees meer

Onder constructie

De mobiele versie is nog onder constructie.
Bezoek de website op desktop.