naar overzicht

Budget strandhostel

  • Architectuur
  • 2021 / 2022
  • Eerste semester
  • docent: Bart van Kampen en Floris van der Poel
download project

´´Een duurzaam budget hostel voor de locals van Hoek van Holland´´. 

Een hostel in de duinen dat in harmonie is met het landschap. Het hostel vormt zich naar het landschap door gebruik te maken van modules. Wanneer het landschap veranderd, veranderd het hostel mee. De verscheidenheid van de bezoekers wordt gerespecteerd doordat de modules aangepast/ gekoppeld kunnen worden aan de wensen en behoeftes van de gebruikers. De kamers zitten geschakeld aan een middenkern en in de middenkern…

´´Een duurzaam budget hostel voor de locals van Hoek van Holland´´. 

Een hostel in de duinen dat in harmonie is met het landschap. Het hostel vormt zich naar het landschap door gebruik te maken van modules. Wanneer het landschap veranderd, veranderd het hostel mee. De verscheidenheid van de bezoekers wordt gerespecteerd doordat de modules aangepast/ gekoppeld kunnen worden aan de wensen en behoeftes van de gebruikers. De kamers zitten geschakeld aan een middenkern en in de middenkern zitten de gemeenschappelijke voorzieningen. 

Alle private en collectieve binnenruimtes worden ontsloten door een openbaar terras, om interactie te bevorderen. Het hostel is opgebouwd uit meerdere binnen- en buitenruimtes die met elkaar verbonden zijn en haast onmerkbaar in elkaar overlopen. Het private en het collectieve liggen hier in elkaars verlengde.

Lees meer

Onder constructie

De mobiele versie is nog onder constructie.
Bezoek de website op desktop.