naar overzicht

Organized Blend

  • Combinatie
  • 2021 / 2022
  • Eerste semester
  • docent: Reimar von Meding, Wout Smits, Jeroen Drewes, Debora Schiltmans en Annemarie Arends
download project

Een prettige groenrijke woonomgeving omringd door een werkomgeving voor starters, studenten, gezinnen en bedrijven die in een prikkelende maakomgeving willen wonen, werken en groeien. Dit omdat er nu geen ruimte is binnen het bestaande werkmilieu om andere functies te mengen. Het is te rommelig en niet gestructureerd. In dit concept word binnen een ring van bedrijvigheid een nieuwe woonomgeving voorgesteld waarbij…

Een prettige groenrijke woonomgeving omringd door een werkomgeving voor starters, studenten, gezinnen en bedrijven die in een prikkelende maakomgeving willen wonen, werken en groeien. Dit omdat er nu geen ruimte is binnen het bestaande werkmilieu om andere functies te mengen. Het is te rommelig en niet gestructureerd. In dit concept word binnen een ring van bedrijvigheid een nieuwe woonomgeving voorgesteld waarbij alle andere gewilde functies aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan sport en een uitgebreid park op de daken van de bedrijvigheidsbuitenring. het mengen van wonen en werken kan beide kanten samen laten komen om samen te groeien, leren en ontwikkelen; een maak- en leer omgeving voor iedereen.

Lees meer

Onder constructie

De mobiele versie is nog onder constructie.
Bezoek de website op desktop.