Een productief tussenland voor Rozenburg

Net buiten het dorp Rozenburg investeert de haven miljarden in een klimaatneutrale Rotterdamse haven in 2050. Dit ontwerpvoorstel schetst een optimistisch dorpsperspectief door speculatief aan te haken in de toekomstige vernieuwingen in de havenindustrie. Dorpsambities en systeemingrepen komen samen in een getransformeerde dorpsrand, een nieuw productief landschap tussen haven en dorp.

Een productief tussenland voor Rozenburg

Net buiten het dorp Rozenburg investeert de haven miljarden in een klimaatneutrale Rotterdamse haven in 2050. Dit ontwerpvoorstel schetst een optimistisch dorpsperspectief door speculatief aan te haken in de toekomstige vernieuwingen in de havenindustrie. Dorpsambities en systeemingrepen komen samen in een getransformeerde dorpsrand, een nieuw productief landschap tussen haven en dorp.Onder constructie

De mobiele versie is nog onder constructie.
Bezoek de website op desktop.