naar overzicht

Brojerdi Paleis – Pointillisme Tekeningen

  • Architectuur
  • 2019 / 2020
  • Eerste semester
  • docent: Sander Rutgers, Lauren Dierickx, Jan Minne en Frederik Willemarck
download project

Op een dag,

liep ik door de stad. Het was al laat in de middag maar nog steeds heet. De zon scheen volop en ik voelde de wind in mijn gezicht.

Ik ging een gebouw binnen. De deur werd geopend in een Dalan. Het was er donker en heel wat koeler. Er ging een zachte bries tussen de hoge wanden. Ik liep verder de gang in. Voor me lag een hoge trap…

Op een dag,

liep ik door de stad. Het was al laat in de middag maar nog steeds heet. De zon scheen volop en ik voelde de wind in mijn gezicht.

Ik ging een gebouw binnen. De deur werd geopend in een Dalan. Het was er donker en heel wat koeler. Er ging een zachte bries tussen de hoge wanden. Ik liep verder de gang in. Voor me lag een hoge trap met heel veel treden die leidden naar een winterhuis in de bergen.

Ik nam de trap, liep door een rij van naaldbomen heen. Het werd nog koeler en de zon scheen minder scherp. Boven gekomen, draaide ik me om maar zag de trap niet meer. Ik zag enkel nog hoge, mooi bloeiende Judasbomen. Paardenbloemen dansend in de lucht.

De lucht kleurde grijs nu, en het begon te regenen. Snel keerde ik naar het gebouw terug en zocht een veilige plek om te schuilen. De deur werd geopend. Ik hoorde een stem die ik kende. Een man riep mij en ik volgde. We kwamen op een terras, en wat ik zag, kon ik niet geloven. Daar in de diepte, uitgestrekt zo ver ik kijken kon, lag de zee. En de golven rolden langzaam onze kant op. 

Lees meer

Onder constructie

De mobiele versie is nog onder constructie.
Bezoek de website op desktop.