naar overzicht

New historicists

  • Architectuur
  • 2019 / 2020
  • Eerste kwartaal
  • docent: Klaas van der Molen en Lucas Verweij
download project

High performance center 

het project concept is om een structurele elementen van mijn land cultuur te gebruiken en in een nieuwe andere manier te interpreteren en de positionering naar New Historicists te bereiken dit structurele kenmerken zijn ( de koepel- kolommen en bogen- de tuin en de decoratie) die mensen vroeger hun identiteit waren, en varieert van regio tot regio, afhankelijk van het weer en het architecturale en civiele erfgoed van de regio. We zien ook…

High performance center 

het project concept is om een structurele elementen van mijn land cultuur te gebruiken en in een nieuwe andere manier te interpreteren en de positionering naar New Historicists te bereiken dit structurele kenmerken zijn ( de koepel- kolommen en bogen- de tuin en de decoratie) die mensen vroeger hun identiteit waren, en varieert van regio tot regio, afhankelijk van het weer en het architecturale en civiele erfgoed van de regio. We zien ook de evolutie van vorm en functie in de loop van de tijd en de veranderende politieke, levens- en culturele omstandigheden van de bevolking.

op dezelfde manier waarop de tuin heel centraal in de oude Syrische cultuur wordt die vervangen met de sport ruimte het belangrijkste deel van ( high performance center) bedekt met een glazen koepel die verlichting en ventilatie geeft aan deze ruimte. de decoratie is een vorm die wordt gebruikt en herhaald op het hele oppervlak en wordt dat in een hoge mate van schoonheid geproduceerd. Er wordt de symbool van olympische spelen ( de overlappende ringen) gebruikt om dit decoratie als een grote metalen deken bedekt de gebouw en geeft heel mooie effect op toezicht van de hotel kamers. 

Lees meer

Onder constructie

De mobiele versie is nog onder constructie.
Bezoek de website op desktop.